Snookerbord


For dig, som er interesseret i et snookerbord eller et bord til russisk billard, har vi masser at vælge imellem! Sammen med europæiske Bilijardai fremstiller vi nemlig dit bord nøjagtigt, som du vil have det! Vælg design på bordet, design af kurve og tykkelse af skiferplade. Kontakt os gerne, så fortæller vi mere om de muligheder, der er! Billardbordene er fremstillede af europæisk massivt træ og kommer med en garanti på 10 år. Vil du købe et snookerbord af høj kvalitet eller et bord til russisk billard, er det fra os og Bilijardai, du skal købe det!

 

Snookerbord Prince

Et prisbilligt snookerbord til konkurrencespil. Fås som både 12 og 10 fod. Med flotte kurve og metalrande på siderne, som passer til snookerspil. Professionel snookerdug fremstillet i England (Strachan cloth) af 100 % uld gør dit bord slidstærkt til spil i flere år fremover.

- Strachan dug
- Fås i størrelserne 12 og 10 fod
- Fremstillet i Europa

Læs mere

 Snookerbord King

Et snookerbord til dig, som vil spille ofte og professionelt med matchstørrelse. Fås som både 12 og 10 fod. Med gedigne metalrender til snooker på siderne og en professionel snookerdug fremstillet i England (Strachan cloth) af 100 % uld.

- Strachan dug
- Fås i størrelserne 12 og 10 fod
- Fremstillet i Europa

Læs mere

 Snookerbord Queen

Vores mest eksklusive snookerbord til matchspil. Med håndskårne detaljer i massivt ædeltræ. Fås som både 12 og 10 fod. Med gedigne metalrender i siderne og en professionel snookerdug fremstillet i England (Strachan cloth) af 100 % uld. Et bord som holder til professionelt spil i flere år fremover.

- Strachan dug
- Fås i størrelserne 12 og 10 fod
- Fremstillet i Europa

Læs mere

 KONTAKT

Man-fre 09.00-17.00