Snookerbord


For dig, som er interesseret i et snookerbord eller et bord til russisk billard, har vi masser at vælge imellem! Sammen med europæiske Bilijardai fremstiller vi nemlig dit bord nøjagtigt, som du vil have det! Vælg design på bordet, design af kurve og tykkelse af skiferplade. Kontakt os gerne, så fortæller vi mere om de muligheder, der er! Billardbordene er fremstillede af europæisk massivt træ og kommer med en garanti på 10 år. Vil du købe et snookerbord af høj kvalitet eller et bord til russisk billard, er det fra os og Bilijardai, du skal købe det!

 

Snookerbord Prince

Et prisbilligt snookerbord til konkurrencespil. Fås som både 12 og 10 fod. Med flotte kurve og metalrande på siderne, som passer til snookerspil. Professionel snookerdug fremstillet i England (Strachan cloth) af 100 % uld gør dit bord slidstærkt til spil i flere år fremover.

- Strachan dug
- Fås i størrelserne 12 og 10 fod
- Fremstillet i Europa

Læs mere

 Snookerbord King

Et snookerbord til dig, som vil spille ofte og professionelt med matchstørrelse. Fås som både 12 og 10 fod. Med gedigne metalrender til snooker på siderne og en professionel snookerdug fremstillet i England (Strachan cloth) af 100 % uld.

- Strachan dug
- Fås i størrelserne 12 og 10 fod
- Fremstillet i Europa

Læs mere

 Snookerbord Queen

Vores mest eksklusive snookerbord til matchspil. Med håndskårne detaljer i massivt ædeltræ. Fås som både 12 og 10 fod. Med gedigne metalrender i siderne og en professionel snookerdug fremstillet i England (Strachan cloth) af 100 % uld. Et bord som holder til professionelt spil i flere år fremover.

- Strachan dug
- Fås i størrelserne 12 og 10 fod
- Fremstillet i Europa

Læs mere

 Snookersæt

Det virker at spille snooker med billardkøer, men den bedste følelse får man med de rigtige snookerkøer. Vi har lavet en lille pakke med baller og 2 stk. rigtige snookerkøer - alt, du behøver for at komme i gang!

Læs mere

 


Dynamic trekant - Snooker

Mahognifarvet trekant i massivt træ til snookerspil, passer til 52,4 mm baller.

Klik her for flere billeder og mere information

 Billardkø Snooker - Classic Nature

2-delt klassisk snookerkø lavet af ahorntræ og med messingdetaljer. 10 mm køtop. Længde: 226 cm.
. Læs mere

 


Billardkø Snooker - Classic Kallisto

Klassiske snookerkø producenter af hårdttræ med god præcision. Køn er malet sort og har en kø-dupper på 10 mm og en længde på 146 cm.

Læs mere

 


Snookerballer Aramith

Finere snookerballer fra Aramith, der er lavet af ægte phenol.

Aramith er et berømt mærke, der bruges på Europatouren.
Størrelse 52 mm.

 


Snooker pointtavle - maghogni

Stor og stilfuld pointtavle til snookerspil, fremstillet af massivt træ.
Detaljer i guld og sølv.

Læs mere

 


KONTAKT

Man-fre 09.00-17.00