Billardbord "Constantine" 19-25 mm skiferplade

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Constantine er et elegant billardbord, der kan bruges som et spisebord. Bordet er lavet af massivt hårdttræ fra Europa (birk) og har justerbare og smukt drejede ben. Bordpladen leveres i to dele, er nem at fjerne og er inkluderet i prisen. Constantine leveres med en klassiskt grøn billardbeklædning som standard. Constantine er fremstillet af mærket Bilijardai, der har deres produktion i Europa. Takket være en frihøjde på ca. 60 cm og en totalhøjde på omkring 80 cm kan du nemt stille stole ind under bordet og sidde komfortabelt.

Constantine leveres med enten en 19 mm eller 25 mm tyk skiferplade i tre dele. Tykkelsen på skiferpladen varierer alt afhængigt af bordets størrelse. 6, 7 og 8 fods-bordene leveeres med en 19 mm tyk skiferplade, mens 9 fods-bordene leveres med en 25 mm tyk skiferplade. Uanset størrelsen på bordet giver billardbordet Constantine dig et billardbord med rigtig gode spilleegenskaber. Monteringsmæssigt er billardbordet Basic Line relativt let at montere, da både gummibanderne og spilleoverfladen er færdigbeklædt ved leveringen.

Constantine produceres af billardmærket Bilijardai, der har deres produktion i Europa. Bag mærket finder man to træ-ingeniører, der har valgt at fokusere på et funktionelt design og materialer af den højeste kvalitet. Med et billardbord fra Bilijardai får du meget for pengene samt et bord, der holder, hvad det lover! En stilfuld og matchende billardlampe kan tilkøbes under vores tilbehør.

Symbol: Massivt træ Symbol: 25 mm skiferplade Symbol: K66-vanter Symbol: Billardklæde 90% uld Symbol: Custom made - design dit eget bord! Symbol: Matchende billardmøbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørspakke indgår

Hvad indgår som standard i mit køb af billardbordet Constantine?

Størrelsen på ​​hele bordet Lavet af massivt hårdttræ Skiferplade 3-delt (mm) Farve på beklædning (standard) Medfølgende tilbehør REKLAMATIONSRET
8 fod
(253x141 cm)
Birk - nuance 1 (se billedet nedenfor) 19 mm Grøn (nr. 50) Bordplade og tilbehørspakke 10 år


Produktspecifikation:
• 19-25 mm skiferplade
• Hele bordet er lavet af massivt hårdttræ fra Europa (birk)
• Justerbare og smukt drejede ben
• Indbygget returnering af baller
• Nem montage
• Fremstillet i Europa
• K66 gummibander i 100% gummi garanterer et dejligt rebound og masser af godt spil!
• Vi er overbeviste om, at du bliver tilfreds med produktet. Vi giver derfor 10 års garanti på billardbordet!

Tilbehørspakke indgår
Til dette bord indgår tilbehørspakken aPriorgaming med en værdi af 1195 kr. Når du køber billardborde fra os, får du altid rabat på alle vores tilbehørspakker. Benyt lejligheden til at opgradere til bedre køer og baller! Se alle vores tilbehørspakker her.

Custom made – design dit eget bord!
Sammen med Bilijardai tilbyder vi dig mulighed for at designe dit billardbord. Uanset hvilket bord du vælger, bestemmer du altid selv træsort, finish på bordet, design af ben, farve på beklædning, og du kan også selv vælge bordplade.
Kontakt os for at finde ud af mere!

Matchende billardmøbler
Til dette billardbord kan du tilkøbe matchende møbler. Kontakt os for at finde ud af mere!


Videoklip: Bilijardai Pronto

Flere produktbilleder

 

KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00

Er du fra en kommune eller en virksomhed og vil bestille et billardbord? Læs mere >