Køb Gavekort! >

Billardbord Pronto Vision New York 6 fod inkl. bordplade - Custom made

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Det europæisk fremstillede billardbord New York er et bord, som bringer din stue til det næste niveau. Med design, kvalitet og funktionalitet i fokus er det det ultimative samlingssted for venner og familie. Bordet er slankt, robust og stabilt med en ramme konstrueret af stål og hårdt træ (asketræ og eg), en konstruktion som i sig selv er unik. Bordet har den unikke funktion, at man nemt kan hæve og sænke det for at få en optimal højde, når man spiller billard, men også hvis man ønsker at spise ved bordet.

New York leveres med en 19 mm tyk skiferplade i tre dele. Uanset hvilken størrelse bordet har, er billardbordet New York et billardbord med meget gode spilleegenskaber. Billardbordet er også relativt nemt at montere, da både voldene og spillefladen er færdigt betrukkede.

New York fremstilles af billardmærket Bilijardai som har sin produktion i Europa. To træingenører står bag mærket, og de har valgt at satse på et funktionelt design og materialer i den bedste kvalitet. Med et billardbord fra Bilijardai får du meget billardbord for pengene og et bord som holder, hvad det lover!

Symbol: Massivt træ Symbol: 20 mm skiferplade Symbol: K66-vanter Symbol: Billardklæde 90% uld Symbol: Custom made - design dit eget bord! Symbol: Matchende billardmøbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørspakke indgår

Hvad indgår som standard ved mit køb af billardbordet New York?

Størrelse på hele bordet Fremstillet i massivt ædeltræ Skiferplade 3-delt (mm) Farve på dugen (standard) Tilbehør som medfølger Garanti
6 fod
(209x119 cm)
Bordet: Nuance P1 (Eg). Bordpladen/Rammen: Nuance 3 (Ask) 19 mm 78 (grå) Bordplade & Tilbehørspakke 10 år
7 fod
(228x128,5 cm)
Bordet: Nuance P1 (Eg). Bordpladen/Rammen: Nuance 3 (Ask) 19 mm 78 (grå) Bordplade & Tilbehørspakke 10 år
8 fod
(253x141 cm)
Bordet: Nuance P1 (Eg). Bordpladen/Rammen: Nuance 3 (Ask) 19 mm 78 (grå) Bordplade & Tilbehørspakke 10 år


Produktspecifikation:
• 19 mm skiferplade
• Hele bordet er fremstillet i massivt ædeltræ fra Europa (asketræ og eg) med omhyggeligt udvalgte materialer i høj kvalitet
• Unik stålkonstruktion giver bordet et slankt udseende
• Nem justering i højden ved hjælp af et løftesystem
• Komplet beklædte K66 gummikamme for de bedste spillebetingelser!
• Robust dug af uld/nylon med fremragende spilleegenskaber (90 % uld, 22 oz)
• Enkel montering
• 10 års garanti på billardbordet
• Fremstillet i Europa

Tilbehørspakke indgår
Til dette bord indgår tilbehørspakken aPriorgaming med en værdi af 1195 kr. Når du køber billardborde fra os, får du altid rabat på alle vores tilbehørspakker. Benyt lejligheden til at opgradere til bedre køer og baller! Se alle vores tilbehørspakker her.

Custom made – design dit eget bord!
Sammen med Bilijardai tilbyder vi dig mulighed for at designe dit billardbord. Uanset hvilket bord du vælger, bestemmer du altid selv træsort, finish på bordet, design af ben, farve på beklædning, og du kan også selv vælge bordplade.
Kontakt os for at finde ud af mere!

Matchende billardmøbler
Til dette billardbord kan du tilkøbe matchende møbler. Kontakt os for at finde ud af mere!

Flere produktbilleder

 

KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00