Køb Gavekort! >

Billardbord Nice 7 fod inkl. bordplade (Udvendige mål: 231x132 cm) - Custom made

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Nice er et elegant, europæisk fremstillet billardbord, der også kan anvendes som et spisebord. Hele bordet er lavet af massivt hårdttræ fra Europa (ask) og har en integreret og praktisk returnering af baller. Bordpladen indgår i prisen, kommer i to dele og er let at ligge på samt at tage af. Nice leveres som standard med en eksklusiv beige beklædning. Takket være en frihøjde på ca. 60 cm og en totalhøjde på omkring 80 cm kan du nemt stille stole ind under bordet og sidde komfortabelt.

Nice leveres med enten en 19 mm eller 25 mm tyk skiferplade i tre dele. Tykkelsen på skiferpladen varierer alt afhængigt af bordets størrelse. 6, 7 og 8 fods-bordene er forsynet med en 19 mm tyk skiferplade, mens 9 fods-bordene leveres med en 25 mm tyk skiferplade. Bemærk, at bordet på 9 fod har seks ben i stedet for fire. Kontakt os for mere information. Uanset størrelsen på bordet giver billardbordet Nice dig et billardbord med rigtig gode spilleegenskaber. Monteringsmæssigt er bordet endvidere relativt nemt at samle. Dette skyldes i høj grad, at både gummibanderne og spilleoverfladen er færdigbeklædt ved leveringen.

Nice fremstilles af billardmærket Bilijardai, der har deres produktion i Europa. Bag mærket finder man to træ-ingeniører, der har valgt at fokusere på et funktionelt design og materialer af den højeste kvalitet. Med et billardbord fra Bilijardai får du meget for pengene samt et bord, der holder, hvad det lover! En stilfuld og matchende billardlampe kan tilkøbes under vores tilbehør.

Symbol: Massivt træ Symbol: 25 mm skiferplade Symbol: K66-vanter Symbol: Billardklæde 90% uld Symbol: Custom made - design dit eget bord! Symbol: Matchende billardmøbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørspakke indgår

Hvad indgår som standard i mit køb af billardbordet Nice?

Størrelsen på ​​hele bordet Lavet af massivt hårdttræ Skiferplade 3-delt (mm) Farve på beklædning (standard) Medfølgende tilbehør REKLAMATIONSRET
6 fod
(209x119 cm)
Ask - nuance 3 (se billedet nedenfor) 19 mm Beige (nr. 17) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
7 fod
(228x129 cm)
Ask - nuance 3 (se billedet nedenfor) 19 mm Beige (nr. 17) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
8 fod
(253x141 cm)
Ask - nuance 3 (se billedet nedenfor) 19 mm Beige (nr. 17) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
9 fod - 6 ben
(284x157 cm)
Ask - nuance 3 (se billedet nedenfor) 25 mm Beige (nr. 17) Bordplade og tilbehørspakke 10 år


Produktspecifikation:
• 19-25 mm skiferplade
• Bordet er fremstillet i Europa med naturvenlige materialer i en høj kvalitet (ask)
• Indbygget returnering af baller
• Færdigbeklædt, udvendig spilleoverflade - nem montering
• K66 gummibander i 100% gummi garanterer et dejligt rebound og masser af godt spil
• Vi er overbeviste om, at du bliver tilfreds med produktet. Vi giver derfor 10 års garanti på billardbordet!

Tilbehørspakke indgår
Til dette bord indgår tilbehørspakken aPriorgaming med en værdi af 1195 kr. Når du køber billardborde fra os, får du altid rabat på alle vores tilbehørspakker. Benyt lejligheden til at opgradere til bedre køer og baller! Se alle vores tilbehørspakker her.

Custom made – design dit eget bord!
Sammen med Bilijardai tilbyder vi dig mulighed for at designe dit billardbord. Uanset hvilket bord du vælger, bestemmer du altid selv træsort, finish på bordet, design af ben, farve på beklædning, og du kan også selv vælge bordplade.
Kontakt os for at finde ud af mere!

Matchende billardmøbler
Til dette billardbord kan du tilkøbe matchende møbler. Kontakt os for at finde ud af mere!


Videoklip: Bilijardai Pronto

Flere produktbilleder

 

KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00