Køb Gavekort! >

Billardbord "Basic Line Hvid" 19 mm skiferplade

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Bilijardai Basic Line Sort er et billigt og Europa-fremstillet billardbord, som også kan anvendes som et spisebord. Bordet er lavet i træ (MDF) og har en hvid lamineret overflade. Bordpladen leveres i to dele, er let at flytte og er inkluderet i prisen. Billardbordet fås i størrelserne 6, 7 og 8 fod og leveres med en stilfuld sort beklædning.

Billardbordet "Basic Line Hvid" leveres med en 19 mm skiferplade i tre dele. Monteringsmæssigt er billardbordet Basic Line relativt nemt at montere, da både gummibanderne og spilleoverfladen er færdigbeklædt ved leveringen.

Billardbordet Basic Line fremstilles af billardmærket Bilijardai, der har deres produktion i Europa. Bag mærket finder man to træ-ingeniører, der har valgt at fokusere på et funktionelt design og materialer af den højeste kvalitet. Med et billardbord fra Bilijardai får du meget for pengene samt et bord, der holder, hvad det lover! En stilfuld og matchende billardlampe kan tilkøbes under vores tilbehør.

Symbol: 20 mm skiferplade Symbol: K66-vanter Symbol: Billardklæde 90% uld Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørspakke indgår

Hvad indgår som standard i mit køb af billardbordet Basic Line?

Størrelsen på ​​hele bordet Lavet af træ Skiferplade 3-delt (mm) Farve på beklædning (standard) Medfølgende tilbehør REKLAMATIONSRET
6 fod
(209x119 cm)
MDF 19 mm Sort (nr. 56) Bordplade og tilbehørspakke 3 år
7 fod
(228x128,5 cm)
MDF 19 mm Sort (nr. 56) Bordplade og tilbehørspakke 3 år
8 fod
(253x141 cm)
MDF 19 mm Sort (nr. 56) Bordplade og tilbehørspakke 3 årProduktspecifikation:
• 19 mm skiferplade
• Fremstillet af træ (MDF)
• Nem montage
• Bordet er fremstillet i Europa med naturvenlige materialer i en høj kvalitet
• K66 gummibander i 100% gummi garanterer et dejligt rebound og masser af godt spil!

Tilbehørspakke indgår
Til dette bord indgår tilbehørspakken aPriorgaming med en værdi af 1195 kr. Når du køber billardborde fra os, får du altid rabat på alle vores tilbehørspakker. Benyt lejligheden til at opgradere til bedre køer og baller! Se alle vores tilbehørspakker her.

Flere produktbilleder

 

KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00