Billardbord Basic Line Sort 6 fod inkl. bordplade - Custom made

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Bilijardai Basic Line Sort er et billigt og Europa-fremstillet billardbord, som også kan anvendes som et spisebord. Bordet er lavet i træ (MDF), og har en lamineret sort overflade. Bordpladen leveres i to dele, er nem at flytte og er inkluderet i prisen. Billardbordet fås i 6, 7 og 8 fod og leveres med forskellige beklædningsfarver.

Basic Line leveres med en 19 mm skiferplade i tre dele. Monteringsmæssigt er billardbordet Basic Line relativt let at montere, da både gummibanderne og spilleoverfladen kommer færdigbeklædt.

Billardbordet Basic Line produceres af billardmærket Bilijardai, der har deres produktion i Europa. Bag mærket finder man to træ-ingeniører, der har valgt at fokusere på et funktionelt design og materialer af den højeste kvalitet. Med et billardbord fra Bilijardai får du meget for pengene samt et bord, der holder, hvad det lover!

Tilbehørspakke er inkluderet.
Til dette bord indgår tilbehørspakken aPriorgaming med en værdi af 1195 kr. Når du køber billardborde fra os, får du altid rabat på alle vores tilbehørspakker. Benyt lejligheden til at opgradere til bedre køer og baller! Se alle vores tilbehørspakker her.

Hvad indgår som standard i mit køb af billardbordet Basic Line?

Størrelse på spillefladen Lavet af træ Skiferplade 3-delt (mm) Farve på beklædning (standard) Medfølgende tilbehør REKLAMATIONSRET
6 fod MDF 19 mm Blå (nr. 52) Bordplade og tilbehørspakke 3 år
7 fod MDF 19 mm Red (nr. 53) Bordplade og tilbehørspakke 3 år
8 fod MDF 19 mm Grøn (nr. 50) Bordplade og tilbehørspakke 3 år


Bordet er fremstillet i Europa med naturvenlige materialer i en høj kvalitet.


K66 gummibander i 100% gummi garanterer et dejligt rebound og masser af godt spil!


Tilbehør til en værdi af 995 kr. er inkluderet. 4 køer, baller, trekant m.m.En stilfuld og matchende billardlampe kan tilkøbes under vores tilbehør.
Flere produktbilleder

 

KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00

Er du fra en kommune eller en virksomhed og vil bestille et billardbord? Læs mere >