Køb Gavekort! >

Billardbord "Pronto Vision Roma" 19 mm skiferplade

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Det europæiske-fremstillede billardbord Roma er det bord, der vil bringe din stue til det næste niveau. Med design, kvalitet og funktionalitet i tankerne er dette det ultimative samlingssted for venner og familie. Bordet er robust og stabilt med en ramme konstrueret af stål og hårdtræ (eg), en konstruktion, som er helt unik. Bordet har den unikke funktion, hvor du nemt kan hæve og sænke bordet for at få den optimale højde, når der skal spilles pool, men du får også den optimale højde, når aftensmaden skal nyden.

Roma leveres med en 19 mm tyk skiferplade i tre dele. Uanset størrelsen på bordet giver billardbordet Roma dig et billardbord med rigtig gode spilleegenskaber. Monteringsmæssigt er billardbordet Basic Line relativt nemt at montere, da både gummibanderne og spilleoverfladen kommer færdigbeklædt. Monteringen tager normalt omkring 2 timer.

Roma er fremstillet af billardmærket Bilijardai, der har deres produktion i Europa. Bag mærket finder man to træ-ingeniører, der har valgt at fokusere på et funktionelt design og materialer af den højeste kvalitet. Med et billardbord fra Bilijardai får du meget for pengene samt et bord, der holder, hvad det lover! En stilfuld og matchende billardlampe kan tilkøbes under vores tilbehør.

Symbol: Massivt træ Symbol: 20 mm skiferplade Symbol: K66-vanter Symbol: Billardklæde 90% uld Symbol: Custom made - design dit eget bord! Symbol: Matchende billardmøbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørspakke indgår

Hvad indgår som standard i mit køb af billardbordet Roma?

Størrelsen på ​​hele bordet Størrelse på hele bordet Skiferplade 3-delt (mm) Farve på beklædning (standard) Medfølgende tilbehør REKLAMATIONSRET
6 fod
(209x119 cm)
210x124 cm 19 mm Grå Bordplade og tilbehørspakke 10 år
7 fod
(228x128,5 cm)
231x132 cm 19 mm Grå Bordplade og tilbehørspakke 10 år
8 fod
(253x141 cm)
257x145 cm 19 mm Brun Bordplade og tilbehørspakke 10 år


Produktspecifikation:
• 19 mm skiferplade
• Hele bordet er lavet af massivt hårdttræ fra Europa (eg)
• Justér nemt højden ved hjælp af et løftesystem
• Unik stålkonstruktion giver bordet et slankt udseende
• Nemt at montere
• Bordet er fremstillet i Europa med naturvenlige materialer i en høj kvalitet
• K66 gummibander i 100% gummi garanterer et dejligt rebound og masser af godt spil!
• Vi er overbeviste om, at du bliver tilfreds med produktet. Vi giver derfor 10 års garanti på billardbordet!

Tilbehørspakke indgår
Til dette bord indgår tilbehørspakken aPriorgaming med en værdi af 1195 kr. Når du køber billardborde fra os, får du altid rabat på alle vores tilbehørspakker. Benyt lejligheden til at opgradere til bedre køer og baller! Se alle vores tilbehørspakker her.

Custom made – design dit eget bord!
Sammen med Bilijardai tilbyder vi dig mulighed for at designe dit billardbord. Uanset hvilket bord du vælger, bestemmer du altid selv træsort, finish på bordet, design af ben, farve på beklædning, og du kan også selv vælge bordplade.
Kontakt os for at finde ud af mere!

Matchende billardmøbler
Til dette billardbord kan du tilkøbe matchende møbler. Kontakt os for at finde ud af mere!


Videoklip: Bilijardai Pronto Vision

Flere produktbilleder

 

KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00