Billardbord Pronto Vision Roma 6 fod inkl. bordplade - Custom made

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Det europæiske-fremstillede billardbord Roma er det bord, der vil bringe din stue til det næste niveau. Med design, kvalitet og funktionalitet i tankerne er dette det ultimative samlingssted for venner og familie. Bordet er robust og stabilt med en ramme konstrueret af stål og hårdtræ (ask), en konstruktion, som er helt unik. Bordet har den unikke funktion, hvor du nemt kan hæve og sænke bordet for at få den optimale højde, når der skal spilles pool, men du får også den optimale højde, når aftensmaden skal nyden.

Hvad indgår som standard i mit køb af billardbordet Roma?

Størrelse på spillefladen Størrelse på hele bordet Skiferplade 3-delt (mm) Farve på beklædning (standard) Medfølgende tilbehør REKLAMATIONSRET
6 fod
(209x119 cm)
210x124 cm 19 mm Grå Bordplade og tilbehørspakke 10 år
7 fod
(228x128,5 cm)
231x132 cm 19 mm Grå Bordplade og tilbehørspakke 10 år
8 fod
(253x141 cm)
257x145 cm 25 mm Brun Bordplade og tilbehørspakke 10 år


Roma leveres med enten en 19 mm eller 25 mm tyk skiferplade i tre dele. Tykkelsen på skiferpladen varierer alt afhængigt af bordets størrelse . 6 og 7 fods-bordene leveres med en 19 mm tyk skiferplade, mens 8 fods-bordene leveres med en 25 mm tyk skiferplade. Uanset størrelsen på bordet giver billardbordet Roma dig et billardbord med rigtig gode spilleegenskaber. Monteringsmæssigt er billardbordet Basic Line relativt nemt at montere, da både gummibanderne og spilleoverfladen kommer færdigbeklædt. Monteringen tager normalt omkring 2 timer.

Roma er fremstillet af billardmærket Bilijardai, der har deres produktion i Europa. Bag mærket finder man to træ-ingeniører, der har valgt at fokusere på et funktionelt design og materialer af den højeste kvalitet. Med et billardbord fra Bilijardai får du meget for pengene samt et bord, der holder, hvad det lover!

Tilbehørspakke er inkluderet.
Til dette bord indgår tilbehørspakken aPriorgaming med en værdi af 1195 kr. Når du køber billardborde fra os, får du altid rabat på alle vores tilbehørspakker. Benyt lejligheden til at opgradere til bedre køer og baller! Se alle vores tilbehørspakker her.

Hvad gør du, hvis du vil tilpasse og selv designe dit billardbord?
Sammen med Bilijardai tilbyder vi mulighed for at tilpasse dit billardbord. Vælg træ, farve på bordet, farve på beklædning, design på benet, design på bordpladen og meget mere. Prøv det selv og se, hvilke muligheder der er til rådighed for billardbordet her. Eller kontakt os os for mere information! Leveringstiden for et selv-designet billardbord ligger på omkring 6 uger.

Bordet er fremstillet i Europa med naturvenlige materialer i en høj kvalitet.


Vi er overbeviste om, at du bliver tilfreds med produktet. Vi giver derfor 10 års garanti på billardbordet!


Bordet er lavet af europæisk massivt løvtræ (ask).


K66 gummibander i 100% gummi garanterer et dejligt rebound og masser af godt spil!


Tilbehør til en værdi af 995 kr. er inkluderet. 4 køer, baller, trekant m.m.En stilfuld og matchende billardlampe kan tilkøbes under vores tilbehør.
Flere produktbilleder

 

KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00

Er du fra en kommune eller en virksomhed og vil bestille et billardbord? Læs mere >