Billardbord Pronto Vision White 8 fod inkl. bordplade - Custom made

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Vision White er et billardbord, som med sit moderne og tidløse look appellerer til trendsættere samt de mere traditionelle kunder. Bordet er ekstremt stabilt, idet det er lavet af træ og har en inderside af stål. Takket være kombinationen af stål og træ er Vision White et billardbord med et stilfuldt look, der stadig kan opretholde stabilitet som et bord i massivt træ. Til Vision White kommer der også en stilfuld bordplade, hvilket betyder, at bordet kan anvendes som et spisebord. Bordet er fremstillet i Europa af massivt hårdttræ (ask) og fås med flere forskellige beklædningsfarver. En stilfuld og matchende billardlampe kan tilkøbes under vores tilbehør.

Vision White leveres med en 19 mm tyk skiferplade i tre dele. Uanset størrelsen på bordet giver billardbordet Vision White dig et billardbord med rigtig gode spilleegenskaber. Monteringsmæssigt er billardbordet Vision White let at montere, da både gummibanderne og spilleoverfladen er færdigbeklædt ved leveringen.

Vision White er produceret af billardmærket Bilijardai, der har deres produktion i Europa. Bag mærket finder man to træ-ingeniører, der har valgt at fokusere på et funktionelt design og materialer af den højeste kvalitet. Med et billardbord fra Bilijardai får du meget for pengene samt et bord, der holder, hvad det lover!

Symbol: Massivt træ Symbol: 20 mm skiferplade Symbol: K66-vanter Symbol: Billardklæde 90% uld Symbol: Custom made - design dit eget bord! Symbol: Matchende billardmøbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørspakke indgår

Hvad indgår som standard i mit køb af billardbordet Vision White?

Størrelsen på ​​hele bordet Lavet af massivt hårdttræ Skiferplade 3-delt (mm) Farve på beklædning (standard) Medfølgende tilbehør Garanti
6 fod
(209x119 cm)
Ask - nuance E8 (se billedet nedenfor) 19 mm Lyseblå (nr. 57) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
7 fod
(228x128,5 cm)
Ask - nuance E8 (se billedet nedenfor) 19 mm Sort (nr. 56) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
8 fod
(253x141 cm)
Ask - nuance E8 (se billedet nedenfor) 19 mm Blå (nr. 52) Bordplade og tilbehørspakke 10 år


Produktspecifikation:
• 19 mm skiferplade
• Hele bordet er lavet af massivt hårdttræ fra Europa (ask)
• Unik stålkonstruktion giver bordet et slankt udseende
• Nemt at montere
• Bordet er fremstillet i Europa med naturvenlige materialer i en høj kvalitet
• Vi er overbeviste om, at du bliver tilfreds med produktet. Vi giver derfor 10 års garanti på billardbordet!

Tilbehørspakke indgår
Til dette bord indgår tilbehørspakken aPriorgaming med en værdi af 1195 kr. Når du køber billardborde fra os, får du altid rabat på alle vores tilbehørspakker. Benyt lejligheden til at opgradere til bedre køer og baller! Se alle vores tilbehørspakker her.

Custom made – design dit eget bord!
Sammen med Bilijardai tilbyder vi dig mulighed for at designe dit billardbord. Uanset hvilket bord du vælger, bestemmer du altid selv træsort, finish på bordet, design af ben, farve på beklædning, og du kan også selv vælge bordplade.
Kontakt os for at finde ud af mere!

Matchende billardmøbler
Til dette billardbord kan du tilkøbe matchende møbler. Kontakt os for at finde ud af mere!


Videoklip: Bilijardai Pronto Vision

Flere produktbilleder

 

KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00

Er du fra en kommune eller en virksomhed og vil bestille et billardbord? Læs mere >