Køb Gavekort! >

Billardbord Pronto Vision Noto 8 fod inkl. bordplade (Udvendige mål: 253x141 cm)

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Noto er et eksklusivt europæisk fremstillet billardbord i teakbejdset birk. Da billardbordet består af en moderne kombination af træ og stålstruktur bevarer bordet den samme stabilitet som et bord i massivt træ, mens designet stadig bliver slankt og smagfuldt. Bordet er lavet af massivt hårdttræ (birk) og har en klassisk blå beklædning som standard. Noto kan også anvedes som et spisebord, idet det indeholder en stilfuld bordplade i matteret glas.

Hvad indgår som standard i mit køb af billardbordet Noto?

Størrelse på spillefladen Lavet af massivt hårdttræ Skiferplade 3-delt (mm) Farve på beklædning (standard) Medfølgende tilbehør REKLAMATIONSRET
6 fod
(209x119 cm)
Birk - nuance 9 (se billedet nedenfor) 19 mm Blå (nr. 57) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
7 fod
(228x128,5 cm)
Birk - nuance 9 (se billedet nedenfor) 19 mm Blå (nr. 57) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
8 fod
(253x141 cm)
Birk - nuance 9 (se billedet nedenfor) 25 mm Blå (nr. 57) Bordplade og tilbehørspakke 10 år


Noto levereras antingen med en 19 eller 25 mm tjock skifferskiva i tre delar. Oavsett storlek på bordet så ger biljardbordet Noto dig ett biljardbord med mycket bra spelegenskaper. Monteringsmässigt är biljardbordet Noto dessutom relativt enkelt att montera, detta då både vallarna och spelytan kommer färdigklädda.

Noto produceres af Bilijardai, der har deres produktion i Europa. Bag mærket finder man to træ-ingeniører, der har valgt at fokusere på et funktionelt design og materialer af den højeste kvalitet. Med et billardbord fra Bilijardai får du meget for pengene samt et bord, der holder, hvad det lover!

Tilbehørspakke er inkluderet.
Til dette bord indgår tilbehørspakken aPriorgaming med en værdi af 1195 kr. Når du køber billardborde fra os, får du altid rabat på alle vores tilbehørspakker. Benyt lejligheden til at opgradere til bedre køer og baller! Se alle vores tilbehørspakker her.

Hvad gør du, hvis du vil tilpasse og selv designe dit billardbord?
Sammen med Bilijardai tilbyder vi mulighed for at tilpasse dit billardbord. Vælg træ, farve på bordet, farve på beklædning, design på benet, design på bordpladen og meget mere. Prøv det selv og se, hvilke muligheder der er til rådighed for billardbordet her. Eller kontakt os for mere information! Leveringstiden for et selv-designet billardbord ligger på omkring 6 uger.

Bordet er fremstillet i Europa med naturvenlige materialer i høj kvalitet.


Vi er overbeviste om, at du bliver tilfreds med produktet. Vi giver derfor 10 års garanti på billardbordet!


Bordet er lavet af europæisk massivt hårdttræ (birk)


K66 gummibander i 100% gummi garanterer et dejligt rebound og masser af godt spil!


Tilbehør til en værdi af 995 kr. er inkluderet. 4 køer, baller, trekant m.m.En stilfuld og matchende billardlampe kan tilkøbes under vores tilbehør.
Flere produktbilleder

 

KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00