Billardbord Harlyn 7 fod inkl. bordplade (Udvendige mål: 231x132 cm) - Custom made

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Harlyn er et Europa-fremstillet, eksklusivt og moderne spisebord med ovale ben i skinnende stål - perfekt til det moderne hjem! Harlyn er specialfremstillet til dem, der gerne vil have et billardbord, der også kan anvendes som spisebord. Bordpladen leveres i to dele og er inkluderet i prisen. Harlyn er lavet af massivt hårdttræ fra Europa (eg) og fås med forskellige beklædningsfarver. Takket være en frihøjde på ca. 60 cm og en totalhøjde på omkring 80 cm kan du nemt stille stole ind under bordet og sidde komfortabelt.

Harlyn leveres med enten en 19 mm eller 25 mm tyk skiferplade i tre dele. Tykkelsen på skiferpladen varierer alt afhængigt af bordets størrelse. 6, 7 og 8 fods-bordene er forsynet med en 19 mm tyk skiferplade, mens 9 fods-bordene leveres med en 25 mm tyk skiferplade. Bemærk, at bordet på 9 fod ikke leveres med ben i stål, men med ben af massivt hårdttræ (eg). - kontakt os for mere information. Uanset størrelsen på bordet, giver billardbordet Harlyn dig et billardbord med rigtig gode spilleegenskaber. Monteringsmæssigt er bordet endvidere relativt nemt at montere. Dette skyldes både, at banderne og spilleoverflade er færdigbeklædt ved leveringen.

Harlyn er produceret af billardmærket Bilijardai, der har deres produktion i Europa. Bag mærket finder man to træ-ingeniører, der har valgt at fokusere på et funktionelt design og materialer af den højeste kvalitet. Med et billardbord fra Bilijardai får du meget for pengene samt et bord, der holder, hvad det lover! En stilfuld og matchende billardlampe kan tilkøbes under vores tilbehør.

Symbol: Massivt træ Symbol: 25 mm skiferplade Symbol: K66-vanter Symbol: Billardklæde 90% uld Symbol: Custom made - design dit eget bord! Symbol: Matchende billardmøbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørspakke indgår

Hvad indgår som standard i mit køb af billardbordet Mirage?

Størrelsen på hele bordet Lavet af massivt hårdttræ Skiferplade 3-delt (mm) Farve på beklædning (standard) Medfølgende tilbehør REKLAMATIONSRET
6 fod
(209x119 cm)
Eg - nuance 0 (se billedet nedenfor) 19 mm Sort (nr. 56) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
7 fod
(228x129 cm)
Eg - nuance 0 (se billedet nedenfor) 19 mm Sort (nr. 56) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
8 fod
(253x141 cm)
Eg - nuance 0 (se billedet nedenfor) 19 mm Sort (nr. 56) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
9 fod
(284x157 cm)
Eg - nuance 0 (se billedet nedenfor) 25 mm Sort (nr. 56) Bordplade og tilbehørspakke 10 år


Produktspecifikation:
• 19-25 mm skiferplade
• Ovale ben i skinnende stål
• Indbygget returnering af baller
• Fremstillet af massivt hårdttræ fra Europa (eg)
• Færdigbeklædt spilleoverflade - nem montering
• Fremstillet i Europa
• K66 gummibander i 100% gummi garanterer et dejligt rebound og masser af godt spil
• Vi er overbeviste om, at du bliver tilfreds med produktet. Vi giver derfor 10 års garanti på billardbordet!

Tilbehørspakke indgår
Til dette bord indgår tilbehørspakken aPriorgaming med en værdi af 1195 kr. Når du køber billardborde fra os, får du altid rabat på alle vores tilbehørspakker. Benyt lejligheden til at opgradere til bedre køer og baller! Se alle vores tilbehørspakker her.

Custom made – design dit eget bord!
Sammen med Bilijardai tilbyder vi dig mulighed for at designe dit billardbord. Uanset hvilket bord du vælger, bestemmer du altid selv træsort, finish på bordet, design af ben, farve på beklædning, og du kan også selv vælge bordplade.
Kontakt os for at finde ud af mere!

Matchende billardmøbler
Til dette billardbord kan du tilkøbe matchende møbler. Kontakt os for at finde ud af mere!


Videoklip: Bilijardai Pronto

Flere produktbilleder

 

KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00

Er du fra en kommune eller en virksomhed og vil bestille et billardbord? Læs mere >