Billardbord Nice 8 fod inkl. bordplade (Udvendige mål: 257x145 cm) - Custom made

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Nice er et elegant, europæisk fremstillet billardbord, der også kan anvendes som et spisebord. Hele bordet er lavet af massivt hårdttræ fra Europa (ask) og har en integreret og praktisk returnering af baller. Bordpladen indgår i prisen, kommer i to dele og er let at ligge på samt at tage af. Nice leveres som standard med en eksklusiv beige beklædning. Takket være en frihøjde på ca. 60 cm og en totalhøjde på omkring 80 cm kan du nemt stille stole ind under bordet og sidde komfortabelt.

Hvad indgår som standard i mit køb af billardbordet Nice?

Størrelse på spillefladen Lavet af massivt hårdttræ Skiferplade 3-delt (mm) Farve på beklædning (standard) Medfølgende tilbehør REKLAMATIONSRET
6 fod
(210x124 cm)
Ask - nuance 3 (se billedet nedenfor) 19 mm Beige (nr. 17) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
7 fod
(231x132 cm)
Ask - nuance 3 (se billedet nedenfor) 19 mm Beige (nr. 17) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
8 fod
(257x145 cm)
Ask - nuance 3 (se billedet nedenfor) 19 mm Beige (nr. 17) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
9 fod
(288x161 cm)
Ask - nuance 3 (se billedet nedenfor) 25 mm Beige (nr. 17) Bordplade og tilbehørspakke 10 år


Nice leveres med enten en 19 mm eller 25 mm tyk skiferplade i tre dele. Tykkelsen på skiferpladen varierer alt afhængigt af bordets størrelse. 6, 7 og 8 fods-bordene er forsynet med en 19 mm tyk skiferplade, mens 9 fods-bordene leveres med en 25 mm tyk skiferplade. Bemærk, at bordet på 9 fod har seks ben i stedet for fire. Kontakt os for mere information. Uanset størrelsen på bordet giver billardbordet Nice dig et billardbord med rigtig gode spilleegenskaber. Monteringsmæssigt er bordet endvidere relativt nemt at samle. Dette skyldes i høj grad, at både gummibanderne og spilleoverfladen er færdigbeklædt ved leveringen.

Nice fremstilles af billardmærket Bilijardai, der har deres produktion i Europa. Bag mærket finder man to træ-ingeniører, der har valgt at fokusere på et funktionelt design og materialer af den højeste kvalitet. Med et billardbord fra Bilijardai får du meget for pengene samt et bord, der holder, hvad det lover!

Tilbehørspakke er inkluderet.
Til dette bord indgår tilbehørspakken aPriorgaming med en værdi af 1195 kr. Når du køber billardborde fra os, får du altid rabat på alle vores tilbehørspakker. Benyt lejligheden til at opgradere til bedre køer og baller! Se alle vores tilbehørspakker her.

Hvad gør du, hvis du vil tilpasse og selv designe dit billardbord?
Sammen med Bilijardai tilbyder vi mulighed for at tilpasse dit billardbord. Vælg træ, farve på bordet, farve på beklædning, design på benet, design på bordpladen og meget mere. Prøv det selv og se, hvilke muligheder der er til rådighed for billardbordet her. Eller kontakt os for mere information! Leveringstiden for et selv-designet billardbord ligger på omkring 6 uger.

Bordet er fremstillet i Europa med naturvenlige materialer i en høj kvalitet.


Vi er overbeviste om, at du bliver tilfreds med produktet. Vi giver derfor 10 års garanti på billardbordet!


Bordet er lavet af europæisk massivt løvtræ (ask).


K66 gummibander i 100% gummi garanterer et dejligt rebound og masser af godt spil!


Tilbehør til en værdi af 995 kr. er inkluderet. 4 køer, baller, trekant m.m.En stilfuld og matchende billardlampe kan tilkøbes under vores tilbehør.
Flere produktbilleder

 

KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00

Er du fra en kommune eller en virksomhed og vil bestille et billardbord? Læs mere >