Billardbord Torino 8 fod inkl. bordplade - Sort billardbeklædning

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Torino er et hvidt og elegant billardbord, der også kan anvendes som et spisebord. Bordet er lavet af massivt hårdttræ (birk) og har justerbare og smukke drejede ben. Bordpladen leveres i to dele, er nem at fjerne og er inkluderet i prisen. Torino er produceret i Europa, og fås med flere forskellige beklædningsfarver. Takket være en frihøjde på ca. 60 cm og en totalhøjde på omkring 80 cm kan du nemt stille stole ind under bordet og sidde komfortabelt.

Hvad indgår som standard i mit køb af billardbordet Torino?

Størrelse på spillefladen Lavet af massivt hårdttræ Skiferplade 3-delt (mm) Farve på beklædning (standard) Medfølgende tilbehør REKLAMATIONSRET
6 fod
(210x124 cm)
Birk - nuance 1 (se billedet nedenfor) 19 mm Grå-blå (nr. 58) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
7 fot
(231x132 cm)
Birk - nuance 1 (se billedet nedenfor) 19 mm Mørkegrå (nr. 57) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
8 fot
(257x145 cm)
Birk - nuance 1 (se billedet nedenfor) 19 mm Sort (nr. 56) Bordplade og tilbehørspakke 10 år
9 fot
(287x160 cm)
Birk - nuance 1 (se billedet nedenfor) 25 mm Rød (nr. 53) Bordplade og tilbehørspakke 10 år


Torino leveres med enten en 19 mm eller 25 mm tyk skiferplade i tre dele. Tykkelsen på skiferpladen varierer alt afhængigt af bordets størrelse. 6, 7 og 8 fods-bordene er forsynet med en 19 mm tyk skiferplade, mens 9 fods-bordene leveres med en 25 mm tyk skiferplade. Bemærk, at bordet på 9 fod ikke leveres med firkantede ben som afbilledet, men med de runde og håndskårede ben. Kontakt os for mere information. Uanset størrelsen på bordet giver billardbordet Torino dig et billardbord med rigtig gode spilleegenskaber. Monteringsmæssigt er billardbordet Basic Line relativt nemt at montere, da både gummibanderne og spilleoverfladen kommer færdigbeklædt.

Torino produceres af billardmærket Bilijardai, der har deres produktion i Europa. Bag mærket finder man to træ-ingeniører, der har valgt at fokusere på et funktionelt design og materialer af den højeste kvalitet. Med et billardbord fra Bilijardai får du meget for pengene samt et bord, der holder, hvad det lover!

Tilbehørspakke er inkluderet.
Til dette bord indgår tilbehørspakken aPriorgaming med en værdi af 1195 kr. Når du køber billardborde fra os, får du altid rabat på alle vores tilbehørspakker. Benyt lejligheden til at opgradere til bedre køer og baller! Se alle vores tilbehørspakker her.

Hvad gør du, hvis du vil tilpasse og selv designe dit billardbord?
Sammen med Bilijardai tilbyder vi mulighed for at tilpasse dit billardbord. Vælg træ, farve på bordet, farve på beklædning, design på benet, design på bordpladen og meget mere. Prøv det selv og se, hvilke muligheder der er til rådighed for billardbordet her. Ellerkontakt os for mere information! Leveringstiden for et selv-designet billardbord ligger på omkring 6 uger.

Bordet er fremstillet i Europa med naturvenlige materialer i høj kvalitet.


Vi er overbeviste om, at du bliver tilfreds med produktet. Vi giver derfor 10 års garanti på billardbordet!


Bordet er lavet af europæisk massivt hårdttræ (birk).


K66 gummibander i 100% gummi garanterer et dejligt rebound og masser af godt spil!


Tilbehør til en værdi af 995 kr. er inkluderet. 4 køer, baller, trekant m.m.En stilfuld og matchende billardlampe kan tilkøbes under vores tilbehør.
Flere produktbilleder

 

KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00

Er du fra en kommune eller en virksomhed og vil bestille et billardbord? Læs mere >