Billardbord Emperor 7 fod (Udvendige mål: 231x132 cm) - Grøn billardbeklædning

"Emperor" er et fantastisk smukt billardbord til en meget attraktiv pris! Hele bordet er lavet af massivt træ med detaljer såsom læder eller frynsekurve, og du får derfor den dejlige følelse af luksus! Bordet er ikke kun smukt, men har også meget gode spilleegenskaber. 25 mm tyk skifer og "K66" gummibander i 100% gummi sørger for dette. Vi kan varmt anbefale dette produkt!

Tilbehørspakke er inkluderet.
Til dette bord indgår tilbehørspakken aPriorgaming Basic. Når du køber billardborde fra os, får du altid rabat på alle vores tilbehørspakker. Benyt lejligheden til at opgradere til bedre køer og baller! .Se alle vores tilbehørspakker her

Billardbord Emperor 7 fod:

• Udvendige mål: 231x132 cm
• Spilleoverflade: 198x99 cm

Billardbord Emperor 8 fod:

• Udvendige mål: 257x145 cm
• Spilleoverflade: 224x112 cm

Billardbord Emperor 9 fod:

• Udvendige mål: 287x160 cm
• Spilleoverflade: 254x127 cm


De smukt udskårede ben er lavet af massivt træ. Kroppen er lavet af massivt træ, og banderne er lavet af massivt træ. Du fornemmer nok allerede nu, hvor vi vil hen. Hele bordet er ægte og i massivt hårdttræ! Vær opmærksom på lignende produkter, der er fremstillet i MDF med finér på ydersiden. De kan se gode ud på produktbillederne, men i virkeligheden er der en stor forskel.


25mm præcisionsslebet skiferplade giver dig meget gode spilleegenskaber og et tungt solidt bord!

K66 gummibander i 100% gummi garanterer et dejligt rebound og et godt spil!

Tilbehørspakke til en værdi af 995 kr. er inkluderet. Indeholder 2 køer, baller, trekant og kridt. Ønsker du at opgradere til bedre køer og baller? Se alle vores tilbehørspakker her.En stilfuld og matchende billardlampe kan tilkøbes under vores tilbehør. tillbehör.


Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte


 

KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00

Er du fra en kommune eller en virksomhed og vil bestille et billardbord? Læs mere >