Her finder i eksklusive billardbord fra vores brede sortiment til super gode priser. I denne outlet sælger vi billardbord fra både årets og tidligere års kollektioner. Skynd jer at finde gode tilbud - Først til mølle!


Billardbord Boston 9 fod Kampstørrelse - Maroon billardbeklædning

Boston er et fantastisk smukt billardbord til en meget attraktiv pris! Hele bordet er lavet af massivt hårdttræ (eg), og med detaljer som perlemor og læderkurve får du den dejlige følelse af luksus! Bordet er ikke kun smukt, men har også meget gode spilleegenskaber.

Symbol: Massivt træ Symbol: 25 mm skiferplade Symbol: K66-vanter Symbol: Billardklæde 90% uld Symbol: Tilbehørspakke indgår

Læs mere

 Winchester - Hvid

Vil du indrette rummet med et stilfuldt køstativ i samme farve som dit billardbord? Så har vi lige det, du leder efter - et køstativ med plads til baller, 8 køer og trekant.

Kig også gerne på vores side for billardkøer. Her kan du finde en velegnet poolkøtil dit bord.

Læs mere

 


Overtræk Dynamic Eliminator I & II 7 fod (Sort)

Omdan dit Dynamic Eliminator billardbord til et spisebord på få sekunder - perfekt til dem, der ikke har så meget plads derhjemme! Overtræk er tilgængeligt i en sort finish (2 dele) og kan bruges til både Dynamic Eliminator I og Dynamic Eliminator II, både i størrelse 7 og 8 fod.

Læs mere

 


Rake til billardkø

2-delt rake lavet af asketræ. Rakehoved indgår ikke, men købes separat.

Læs mere

 


Billardballer Aramith - godkendt til Pro-Cup

Dette er billardballer, der anvendes i TV-sammenhæng! Aramith TV Pro-Cup billardballer er baller i verdensklasse fra Aramith!

• 57,2 mm
• Baller, som anvendes i TV-sammenhæng

Læs mere

 


Kø-dupp - Limlæder 12 mm

Duppen på din kø slides, når køen anvendes. Disse kø-dupper i læder kan du nemt skifte ved at fjerne den gamle og lime den nye på.

Læs mere

 


Køfodral - Bravo box case (sølv)

• For 1 butt and 1 shaft
• Skid-resistant carry handle and silver latches with integrated locks
• Made of aluminium
• Scratch resistant surface
• Protects your cues from hits

Important Information:
• Without cue

 


KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00