Her finder i eksklusive billardbord fra vores brede sortiment til super gode priser. I denne outlet sælger vi billardbord fra både årets og tidligere års kollektioner. Skynd jer at finde gode tilbud - Først til mølle!


Billardbord "London" - med træplade

Vi synes egentlig, at billard skal spilles på skifer, men har man begrænset plads, og er budgettet samtidig ikke stort nok til de dyre skiferborde, er bordet London et glimrende alternativ. Et af de bedste træborde på markedet med en solid konstruktion.

Symbol: Spilleplade i træ Symbol: Tilbehørspakke indgår

Læs mere

 Bilijardai bænk - Roma

Den moderne designerbænk, Roma, tilbyder både komfort og muligheder for opbevaring, da den leveres med en boks. Boksen er designet til en praktisk og nem opbevaring af dine køer, baller, trekanter og andet tilbehør. Denne bænk er ideel sammen med Billardbordet Roma med sine stålfarvede ben og klassiske brune lædersæder.

Læs mere

 


Billardbord Pronto Vision Outdoor

Vision Outdoor er bordet, som du kan bruge udendørs! Bordet er lavet af massivt egetræ, som er blevet behandlet med en speciel UV-resistent olie. Det betyder, at bordet er vejrbestandigt og kan klare sig som et udendørsmøbel. Takket være en 19 mm skiferplade og et UV- og vandresistent Simonis 760 beklædning får du et billardbord med fremragende spilleegenskaber. Lys din terrasse op med et solidt billardbord fra Bilijardai!

Symbol: Massivt træ Symbol: 20 mm skiferplade Symbol: K66-vanter Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørspakke indgår

Læs mere

 Billardbord "Torino" (198x99cm) 19-25 mm skiferplade

Torino er et hvidt og elegant billardbord, der også kan anvendes som et spisebord. Bordet er lavet af massivt hårdttræ fra Europa (birk) og har smukke håndskårede ben, der giver bordet et elegant finish. Bordpladen leveres i to dele, er nem at fjerne og er inkluderet i prisen. Torino fås med flere forskellige beklædningsfarver. Made in Europa.

Symbol: Massivt træ Symbol: 25 mm skiferplade Symbol: K66-vanter Symbol: Billardklæde 90% uld Symbol: Custom made - design dit eget bord! Symbol: Matchende billardmøbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørspakke indgår

Læs mere

 Køstativ - Winchester

Vil du indrette rummet med et stilfuldt køstativ i samme farve som dit billardbord? Så har vi lige det, du leder efter - et køstativ med plads til baller, 8 køer og trekant.

Kig også gerne på vores side for billardkøer. Her kan du finde en velegnet poolkøtil dit bord.

Læs mere

 


KONTAKT

Man-fre 09.00-17.00