Opbevar dine billardkøer i et stativ, når du ikke spiller. Her finder du stilfulde stativer i forskellige størrelser og design, med plads til 6-8 køer.


Køstativ - Pronto Collection

Et smagfuldt køstativ fremstillet af hårdttræ, der liver en hvilken som helst væg op. Køstativet leveres med et ur og en pæn tæller i træ, og der er plads til fire køer.

For at køstativet skal passe til dit billardbord, har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige træsorter, ask, birk og eg. Også nuancerne er valgfrie, og du kan derfor uden problemer skabe et ensartet indtryk!

Læs mere

 


Køstativ med en scoretæller (mahogni)

Klassisk køstativ i mahogni (massivt træ) med en scoretæller.

• Plads til 6 køer
• Plads til 1 sæt baller
• 68x79 cm
• Massivt træ (mahogni)

Læs mere

 


Køstativ Round Rack - Black

Tidløst og stabilt køstativ i sort med plads til 12 køer!

• Til 12 køer
• Ø 40 cm

Læs mere

 Køstativ - Winchester

Vil du indrette rummet med et stilfuldt køstativ i samme farve som dit billardbord? Så har vi lige det, du leder efter - et køstativ med plads til baller, 8 køer og trekant.

Kig også gerne på vores side for billardkøer. Her kan du finde en velegnet poolkøtil dit bord.

Læs mere

 


Køholder kollektion – Ultra (Bestillingsvare)

I kollektionen Ultra indgår der en smagfuld køholder, som passer perfekt sammen med billardbordet Ultra. Køholderen har et moderne og stilfuldt udseende ligesom billardbordet og kommer i alle RAL farver.

Køholderen har plads til ni køer.

Læs mere

 Køstativs-kollektion - Roma

I køstativs-kollektionen Roma indgår der et smagfuldt køstativ, ur og tællere lavet af ædle træsorter, der går perfekt sammen med billardbordet Roma. . Køstativs-kollektionen Roma har ligesom billardbordet et moderne og elegant look.

Køstativet har plads til fire køer.

Læs mere

 


Køstativ kollektion - Noto

I køstativs-kollektionen Roma indgår der et smagfuldt køstativ, ur og tællere lavet af ædle træsorter, der går perfekt sammen med billardbordet Roma.

Køstativet har plads til fire køer.

Læs mere

 


Køstativ - Roman

Det perfekte køstativ til dem, der ikke ønsker, at stativet skal optage for meget plads. På trods af at der er plads til 6 køer, er dette en af de mindste enheder på markedet!

Læs mere

 


KONTAKT

Man-fre 09.00-17.00