Her finder du kø-dupper til dine billardkøer og kridt i forskellige farver.


Kø-dupper Special - 13 mm

Kø-dupper er en ting, som slides med tiden. Nedenfor finder du en blanding af 13 mm kø-dupper fra tyske Dynamic, der er egnet til de fleste af vores billardkøer. Hvis du ikke er sikker på, hvilken dup du skal vælge, vil du under den respektive billardkø kunne finde den dup, der passer til. Bemærk, at dupperne sælges enkeltvis, og der medfølger derfor intet etui.

Læs mere

 


Kø-dup til kø i fire dele

Kø-duppen slides, når køen anvendes. Kø-duppen udskiftes ganske nemt ved at skrue den gamle af og skrue den nye på. Lavet af holdbart læder og sælges i en 6- eller 12-pak.

Egnet til: Kø i fire dele

Læs mere

 


Kø-dupper

Duppen på din kø slides, når køen anvendes. Disse kø-dupper i læder kan du nemt skifte ved at fjerne den gamle og lime den nye på.

Læs mere

 


Spidser til kø-dup

Spidser, som gør det muligt at skræddersy din kø-dup, så du opnår den optimale pasform til din kø-dup.

Egnet til: Kø-dup - Lamineret 14 mm

Læs mere

 


Billardkridt

Billardkridt fås i flere forskellige farver. Vi anbefaler, at du vælger den samme farve kridt som farven på din beklædning på dit billardbord. Hermed undgår du farvepletter. Vælg mellem en 12- eller 144-pak.

Læs mere

 


Kridt Predator - Blå (5 stk/pak)

Kridt i en lyseblå farve fra kvalitetsmærket Predator, som siden 1994 har været et af de mest innovative mærker i billardindustrien.

Læs mere

 


KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00

Er du fra en kommune eller en virksomhed og vil bestille et billardbord? Læs mere >