Her finder du bænke og stole, der er perfekte til dit billardbord eller spisebord. Nogle bænke leveres med en praktisk boks - perfekt til opbevaring af dit billardtilbehør. Alle produkter i denne kategori er Alle plader er bestillingsvarer!


Bilijardai bænk - Roma

Den moderne designerbænk, Roma, tilbyder både komfort og muligheder for opbevaring, da den leveres med en boks. Boksen er designet til en praktisk og nem opbevaring af dine køer, baller, trekanter og andet tilbehør. Denne bænk er ideel sammen med Billardbordet Roma med sine stålfarvede ben og klassiske brune lædersæder.

Læs mere

 


Bilijardai bænk - Noto (Bestillingsvare)

Bænken Noto i teakfarvet birk med et stilfuldt design tilbyder ikke kun komfort, men også lagringsmuligheder, da den leveres med en boks. Boksen er beregnet til praktisk og nem opbevaring af dine køer, baller, trekanter og andet tilbehør. Denne bænk er ideel med Billardbordet Noto.

Læs mere

 


Bilijardai bænk (Bestillingsvare)

Disse bænke er den sidste brik, for at dit spisebord bliver komplet. Bænkene tilbyder komfort, et stilrent design og kan designes, så de passer til netop dit bord. Du kan vælge mellem forskellige træsorter såsom ask, birk og eg. Du kan også vælge, hvilket læder samt hvilken farve du ønsker, at din bænk skal beklædes i.

Læs mere

 


Bilijardai Bænk - Pronto Vision (Bestillingsvare)

Gør dit spisebord/billardbord komplet med bænke i valgfrit udseende. Du kan frit vælge mellem de forskellige træsorter ask, birk og eg. Du har også mulighed for at vælge hvilken nuance, du ønsker på træet. Bænkene er komfortable, har et stilfuldt udseende og kan designes til at passe præcist til dit bord - Den sidste lille brik for et fuldendt billardbord!

Læs mere

 Bilijardai spisebordsstol - Ultra (Bestillingsvare)

Stolen Ultra fra europæiske Bilijardai er i en moderne version. For at dit stolesæt kommer til at passe til dit spisebord/billardbord, kan du designe Ultra, så det passer sammen med designet på dit bord.

Du kan frit vælge mellem RAL farver på stolebenene samt nuance på kunstlæderet.

Læs mere

 Spiseplader - Glas (Bestillingsvare)

At have en spiseplade til dit billardbord er den ultimative måde, når du ønsker at udnytte pladsen i dit værelse ved at skabe to møbler i ét. Går du efter et elegant udseende på dit spisebord, tilbyder vi glasplader i både matteret og klart glas.

Læs mere

 


Spiseplade - Træ (Bestillingsvare)

At have en spiseplade til dit billardbord er den ultimative løsning, når du ønsker at udnytte pladsen i dit værelse ved at skabe to møbler i ét. For at det skal se ensartet ud, har du mulighed for at designe din spiseplade til dine specifikke behov, idet pladerne fås i tre træsorter; ask, birk og eg. Du vælger også nuancen på selve træet.

Læs mere

 


KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00

Er du fra en kommune eller en virksomhed og vil bestille et billardbord? Læs mere >