Billardbord Rustic - serien


Hvis du ønsker et solidt og rustikt billardbord, er vores serie Rustic lige noget for dig! Rustic-bordene er fremstillet af massivt antik behandlet træ fra Europa og er et sandt kunstværk! Dit billardbord leveres med en 25 mm skiferplade (tredelt) og K66 gummikanter, som ikke kun giver dig et unikt og smukt billardbord, men også et bord med fremragende spilleegenskaber. Sammen med Bilijardai giver vi dig muligheden for at skræddersy dit Rustic-bord efter dine ønsker. Læs mere under Custom Made.

 

Billardbord Bilijardai "Rustic Nevada" 25 mm skiferplade

Rustic Nevada er et rustikt og unikt billardbord lavet af massivt hårdttræ fra Europa. Takket være en 25 mm skiferplade og K66 gummibander får du et billardbord med fremragende spilleegenskaber. Billardbordet er udstyret med rummelige boldkurve og fås i størrelserne 7 og 8 fod. 7 fod kommer med 19 mm skiferplade.

Symbol: Massivt træ Symbol: 25 mm skiferplade Symbol: K66-vanter Symbol: Billardklæde 90% uld Symbol: 10 års garanti Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørspakke indgår

Læs mere

 Billardbord Bilijardai "Rustic Texas" 25 mm skiferplade

Rustic Texas er et unikt og højkvalitativt billardbord med dejlige detaljer! Hele bordet er lavet af massivt træ og med detaljer såsom læder eller frynsekurve, så du får den dejlige luksusfølelse! Takket være en 25 mm skiferplade og K66 gummibander får du et billardbord med fremragende spilleegenskaber. Billardbordet er udstyret med rummelige boldkurve og fås i størrelserne 7 og 8 fod.

Symbol: Massivt træ Symbol: 25 mm skiferplade Symbol: K66-vanter Symbol: Billardklæde 90% uld Symbol: 10 års garanti Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørspakke indgår

Læs mere

 KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00

Er du fra en kommune eller en virksomhed og vil bestille et billardbord? Læs mere >