Billardbord Pronto Ultra - serien


Vi er stolte over at kunne præsentere Pronto Ultra – verdens tyndeste billardbord, som endda kan anvendes som spisebord! I serien Ultra indgår der også matchende stole og kø-stativ. Bordet produceres på bestilling, og du har derfor mulighed for helt selv at designe bordet. Vælg træbeslag, farve (RAL-standard), finish, design på ben, farve på beklædning og meget mere. Én ting er sikkert – Pronto Ultra kommer til at leve op til dine forventninger, både hvad gælder design og spilkvalitet.

 

Biljardbord Pronto Ultra inkl. bordsskiva

Vi er meget stolte af at kunne præsentere Pronto Ultra - verdens tyndeste billardbord som også kan anvendes som spisebord! Pronto Ultra er bygget efter den nyeste teknologi, hvor et CNC-produceret metalstel giver dig mulighed for at få et stilfuldt og slankt bord med en tykkelse på stellet på blot 7 cm! Pronto Ultra lever op til dine forventninger, både når det gælder design og spillekvalitet!

Symbol: Massivt trä Symbol: K66 gummivallar Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Custom made Symbol: Köp matchande biljardmöbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Europatillverkat Symbol: Tillbehörspaket ingår

Læs mere

 Bilijardai spisebordsstol - Ultra (Bestillingsvare)

Stolen Ultra fra europæiske Bilijardai er i en moderne version. For at dit stolesæt kommer til at passe til dit spisebord/billardbord, kan du designe Ultra, så det passer sammen med designet på dit bord.

Du kan frit vælge mellem RAL farver på stolebenene samt nuance på kunstlæderet.

Læs mere

 Køholder kollektion – Ultra (Bestillingsvare)

I kollektionen Ultra indgår der en smagfuld køholder, som passer perfekt sammen med billardbordet Ultra. Køholderen har et moderne og stilfuldt udseende ligesom billardbordet og kommer i alle RAL farver.

Køholderen har plads til ni køer.

Læs mere

 KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00

Er du fra en kommune eller en virksomhed og vil bestille et billardbord? Læs mere >