Vi har billardbeklædninger i forskellige farver. Vi tilbyder kun beklædning i hele målere, og vi anbefaler at du altid runder tallene op. Hvis du skal tilkøbe banderne, ønsker du måske at købe en ekstra meter for at være på den sikre side. Du vedhæfter beklædningen med enten en hæftepistol eller spraylim. Der anvendes en hæftepistol, hvis du har en træramme på undersiden af skiferpladen, ellers kan du anvende spraylim.


Billardbeklædning - aPrioriGaming

Kvalitetsklæde fra aPrioriGaming, findes i flere valgbare farver og med “worsted finish”. Dugens overflade er fremstillet af en blanding af kæmmet uld, der minder om worsted klæde, og det betyder en tættere vævning, som ikke blot garanterer hurtigere spil, men også længere holdbarhed. Filten er meget nem at holde og rengøre – fjern kridtmarkeringer og støv med en let fugtet mikrofiberklud. aPrioriGaming er et prisgunstig og spillemæssigt godt klæde, som vil give dig gode resultater i dit spil.

Farvekort
Hurtighed: 90% uld, 10% nylon
Tæthed: 22 oz (ounce/squaremeter)
Bredde: 160 cm
Pris: 460kr/mmeter


Simonis Match 760

Simonis Match 760 er lavet til billard på højeste niveau. Beklædning af en høj kvalitet, der leverer rigtig gode spilleegenskaber. 165 eller 195 cm bred. Se andre farver og nærbilleder her.I vores guide kan du læse om, hvor meget stof du har brug for.
meter


KONTAKT

Man-Fre 09.00-17.00

Er du fra en kommune eller en virksomhed og vil bestille et billardbord? Læs mere >